Livrarea produselor se face în 2-4 zile lucrătoare
Te afli aici

Cartuse Imprimanta HP, CANON, XEROX, EPSON, SAMSUNG, preturi mici.

Puncte cadou

COMANDĂ TELEFONIC

Pentru comenzi telefonice
și informații, sunați la:

0770 251 751
Abonare noutati
Abonare noutati

Fii primul care afla noutatile despre reducerile de pret si ofertele Cartuse-Imprimante.Net

Confidentialitate ...

Puncte cadou

Punctele cadou sunt modul nostru prin care iti spunem ca ne bucuram ca ne esti client si ca dorim sa avem o relatie de lunga durata. Astfel, iti multumim ca ai ales Cartuse-Imprimante.Net pentru a comanda cartuse pentru imprimante.

Cum adun puncte cadou?

La fiecare comanda, automat dupa finalizarea ei (deci dupa ce avem confirmarea platii) sau la foarte putin timp dupa aceea, in contul tau se aduna punctele cadou egale cu totalul numarului de puncte pentru cartusele comandate (fiecare cartus are un numar de puncte pe pagina produsului).

Cat valoreaza punctele cadou?

100 puncte cadou = 1.00 leu.

Ce fac cu punctele cadou?

Le aduni si platesti comenzile ulterioare de pe Cartuse-Imprimante.Net. Daca nu iti ajung sa achiti o comanda integral, vei diminua valoarea ei cu valoarea punctelor. Punctele cadou nu expira. De ele poti dispune la urmatoarea ta comanda.

Cum aflu cate puncte am?

Autentifica-te si imediat langa numele tau va fi scris numarul de puncte detinut. Totodata iti vom comunica totalul punctelor dupa fiecare comanda terminata pe Cartuse-Imprimante.Net

Pot aduna puncte cadou in numele meu avand factura pe numele firmei?

Categoric da. Avem clienti care comanda cartuse necesare firmei si cu punctele acumulate revin si platesc cartuse pentru ei. Ne rezervam dreptul de a nu acorda puncte cadou daca la comanda s-au aplicat discount-uri.

Cand nu se acorda puncte cadou?

Punctele cadou nu se acorda pentru comenzile facute de catre Cartuse-Imprimante.Net in numele clientului, comenzi telefonice sau prin email. Punctele cadou nu se acorda nici in cazul comenzilor facute fara inregistrare (fara cont) ca membru Cartuse-Imprimante.Net a clientului.

Te afli aici

Cartuse Imprimanta HP, CANON, XEROX, EPSON, SAMSUNG, preturi mici.

Puncte cadou

sigla mobilpay

Copyright © 2010 - 2024 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com

gdpr ready
Cookie-urile ne ajută să vă oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord