Inapoi in magazin

Brother – lider global in tehnologia imprimantelor


October 4th, 2012

Oare ce gandeste un inventator? Cum ajunge acesta sa revolutioneze lumea cu obiecte sau produse extrem de utile la care nu s-a gandit nimeni inaintea lui? Este ceva genetic sau dobandit dupa ani de cercetari si studii?

Cert este un singur lucru: Japonia este tara tuturor inventiilor electronice extraordinare. De acolo vine valul de produse inedite, practice si utile ce ne uimesc de multe ori prin functionalitatea lor. Pasiunea japonezilor pentru tehnologie ii atrage pe acestia sa gaseasca solutii la orice problema de zi cu zi. Pornind de la inventii simpatice ca umbrela-pelerina, pepenii in forma de cuburi, cravata multifunctionala, apa dietetica sau ventilatorul care iti raceste mancarea in timp ce o savurezi si ajungand la adevarate produse ce au revolutionat lumea ca protectia antiseismica a cladirilor, telefoanele mobile sau calculatoarele cu accesoriile lor.

Nu degeaba majoritatea companiilor de IT si tehnica sunt japoneze. Cercetatorii japonezi au incercat dintotdeauna sa usureze comunicarea si transferul de date. Compania Brother este inca una dintre cele mai mari din Japonia care a devenit companie multinationala cu sedii peste tot in lume si cu fabrici pe toate continentele.

Prima inventie a companiei a fost masina de cusut Yasui in 1908 ce a rivalizat mult timp cu binecunoscuta Singer din America. Departamentul de masini de cusut si-a cunoscut la scurt timp si “amicii”, Departamentul de produse pentru telecomunicatii, cel de aparate business si cel de accesorii pentru masini. Compania Brother a crescut si a tot crescut pe piata internationala cu ajutorul inovatiilor aduse in aceste departamente.

Astazi, Brother este cel mai mare producator de aparate fax din lume dar si lider global pe piata tehnologiilor de imprimare si comunicare. Departamentul business creeaza noi si noi produse pentru a facilita viata la birou. Cea mai recenta inventie este imprimanta mobila ce incape intr-un buzunar.

In 2009 Brother a lansat o tehnica noua, imprimarea LED. Brother se adreseaza mediului de afaceri iar imprimarea LED aduce acestuia siguranta, profesionalism, preturi avantajoase si economie de spatiu. Compania Brother a ajuns, astfel, primul producator ce foloseste tehnologii proprii in toata gama de echipamente destinate companiilor mari si mijlocii: transfer termic, laser, jet de cerneala si LED.

Daca ai o imprimanta Brother este clar ca alegerea ta este excelenta. Ai parte si tu de o imprimare inovatoare si de accesorii cu preturi avantajoase. La cartuse-imprimante.net cartusele si tonerele Brother sunt la reducere in aceasta perioada. Profita de oferta noastra de 24% reducere la toate produsele Brother si vei avea parte de o imprimare profesionala cu un cartus original!

Originalitate pe toate planurile


September 28th, 2012

Cu totii ne dorim sa fim unici, sa ne diferentiem de toata lumea din jur, sa fim cei mai buni in tot ceea ce facem. Chiar daca traditionalismul este o trasatura a majoritatii dintre noi, exista si destule persoane care vor sa fie altfel. Dintre acestia sunt numerosi cei care doresc sa iasa in evidenta cu orice pret si adesea aleg varianta mai putin pozitiva pentru a face acest lucru, dar exista si destui oameni care vor sa faca lucrurile ca la carte, nu urmaresc spiritul de turma si isi creeaza propriile idei despre ceea ce-i inconjoara.

Originalitatea vine din sufletul fiecaruia dintre noi. Nu exista o reteta despre “cum sa fii original”. Esti original cand gandesti, spui si actionezi din suflet. Din pacate, chiar daca ne nastem unici, cu timpul ne pierdem aceasta calitate si tindem sa devenim toti la fel. Alegem aceleasi produse ca cei din jur, vizitam aceleasi locuri ca toata lumea si consumam aceleasi alimente cu totii din simplu motiv ca “asa face toata lumea”.

Daca esti original cand iti declari iubirea fata de persoana draga, cand iti alegi hainele, cand asculti muzica sau cand esti in concediu, fii original si in ceea ce priveste obiectele necesare zilnic. Achizitionezi un produs “fake” de orice fel doar pentru ca este mai ieftin si seamana cu cel original din multe privinte dar in scurt timp investitia, chiar si mica, se dovedeste inutila. Produsele compatibile sau cele refacute dupa modelul celor originale nu ofera decat o iluzie a calitatii. Oricat ai coase la o haina noua care se deterioreaza in timp, petic cu petic in fiecare zi, doar de dragul unei aparente economii, haina respectiva nu va arata niciodata ca atunci cand ai cumparat-o din magazin. Chiar daca alegi un produs banal cum ar fi un aliment ce imita produsul original, doar pentru ca este mai ieftin, asta nu inseamna ca este la fel de gustos sau sanatos.

Este si cazul cartuselor pentru imprimanta. Din ce in ce mai des acestea au fost modele pentru diversi producatori care si-au dorit doar profit si care au reusit sa le imite si sa creeze produse compatibile cu originalul. Atat piata cat si Internetul sunt pline de astfel de solutii ieftine care vand iluzia unei bune functionari.

Niciodata un cartus compatibil sau reincarcabil nu se va ridica la standardele unuia original. Chiar daca pretul acestora este mai mic, calitatea este si ea la fel. Durabilitatea unor produse false este net mai scazuta decat a celor originale. Iar de acum stii unde sa gasesti cartuse originale 100% ce nu te vor dezamagi. Investeste in originalitate si vei simti diferenta.

Asadar, alege produsele originale pentru a fi sigur/a de calitate, durabilitate si performante inalte. Daca in viata de zi cu zi esti original/a si iti place sa nu faci “ce face toata lumea”, creeaza-ti propriile standarde si principii in alegerea produselor potrivite tie si stilului tau.

Despre Samsung


September 19th, 2012

Inceputurile sunt intotdeauna dificile. Primii pasi la un nou loc de munca sau o noua institutie, primele zile de scoala sau intr-o cariera noua. Nimeni nu reuseste din prima sa se descurce exemplar iar performantele apar pe parcurs. Este si cazul companiei Samsung, cu ale ei inceputuri modeste. Stiati ca initial Samsung reprezenta o afacere mica de export vanzand peste, legume si fructe din Coreea? Insa ambitia si performantele remarcabile au ajutat-o sa devina o companie mondiala de renume.

In 1938 domnul Lee, fondatorul acestui brand de exceptie, si-a inceput afacerea intr-un orasel din Coreea, numindu-si mica companie “Trei Stele”, traducerea cuvantului corean “Samsung” in limba romana. In doar 10 ani, Samsung si-a creat alte companii ce exista si astazi si activeaza in domenii ca industria grea, industria textila sau cea navala.

Samsung Electronics a luat nastere atunci cand a inceput exportul de produse electronice si electrocasnice din Coreea in lume. Produsele calitative si performantele inedite au facut ca numarul clientilor multumiti sa creasca an de an. In anii 80 a avut loc o explozie pe piata de profil, prin lansarea numeroaselor produse inovative ce a marcat pentru totdeauna renumele Samsung.

Cu timpul, Samsung si-a facut simtita influenta in domeniul tehnologiilor avansate cum ar fi cele care se ocupa cu proiectarea de semiconductori, zgarie-nori, construirea de uzine, domeniul medicinei sau al finantelor. Samsung Electronics este lider pe piata globala si a ajuns la acest nivel datorita efortului depus de oameni talentati, creativi si de incredere. Produsele performante si calitatea asigurata fac din Samsung prima alegere cand vine vorba de televizoare, monitoare, camere foto si imprimante.

Multifunctionalele sau imprimantele inkjet sau laser marca Samsung sunt produse cu diverse caracteristici unice. Unele sunt foarte silentioase, altele extrem de economice, cu forme compacte si elegante, protejand mediul inconjurator si oferindu-va imprimari de calitate optima.

Orice imprimanta Samsung multumeste pana si cel mai pretentios client. Dupa acest principiu a fost creata cea mai recenta imprimanta Samsung. Este denumita “cea mai rapida imprimanta din lume” si poarta numele de  Samsung ML-5510-6510. A fost lansata anul trecut in America si se deosebeste de celelalte modele Samsung printr-o memorie de stocare mai mare, un sistem anti-blocare a hartiei si o viteza de printare de pana la 62 de pagini A4 pe minut.

La noi gasesti cartuse originale pentru imprimanta ta Samsung. Daca nu stii ce cartus ii este potrivit, introdu numele modelului tau in rubrica “Cauta” si site-ul nostru iti va afisa produsul dorit. Cartusele sau Tonere Samsung de pe cartuse-imprimante.net iti asigura o printare de calitate si performante mai mari imprimantei tale. Fii original/a si alege produse originale!

Imprimantele vor revolutiona lumea


September 12th, 2012

Orice inventie a adus schimbari radicale omenirii. Tiparul, becul electric, automobilul, masina de scris, medicamentele, bancnotele sau ceasul au avut un puternic impact asupra societatii. Inventiile moderne, cum ar fi televizorul, computerul, imprimanta si accesoriile lor, precum si alte gadget-uri in curs de dezvoltare, reprezinta si astazi un mare succes la orice aparitie.

In zilele noastre timpul decide si face diferenta insa in domeniul inventiilor acesta parca sta pe loc. Zilnic numeroasele centre ale cercetatorilor calificati cauta, descopera, creeaza si imbunatatesc produsele existente pe piata. Viteaza cu care modernizarea se produce este coplesitoare si o simtim mereu cand accesam internetul in fiecare zi mai usor, cand citim stirile despre noi si noi obiecte practice aparute pe piata sau atunci cand ne confruntam direct cu situatii in care apelam la tehnologie pentru a gasi solutii optime.

Cea mai noua stire despre imprimante este aceea ca pe viitor se vor putea fabrica organe umane cu ajutor sau. Oamenii de stiinta vor sa foloseasca principiul imprimantei si anume felul in care o imprimanta este capabila sa elibereze mii si mii de celule intr-o secunda si sa le organizeze dupa un tipar dinainte creat, produsul final fiind apropiat cu realitatea. De acest proiect maret se ocupa un japonez inteligent cu initiativa care a facut deja un experiment. A creat un tub din celule cu pereti alcatuiti din diferite celule vii, asemanatoare cu vasele de sange din corpul uman. Cercetatorul a anuntat ca va dura 20 de ani pana cand imprimanta de organe umane va fi finalizata insa succesul ii este deja garantat.

Ce-ai zice daca in timp ce prepari un ceai micutului sau o cafea pentru vecina venita in vizita imprimanta ta sa tipareasca romanul preferat sau cartea de aventuri favorita? Da, acest lucru este posibil cu imprimanta care a revolutionat tipografiile: poate imprima o carte in 5 minute. Espresso Book Machine este ideala pentru iubitorii de carti rare sau care nu se mai gasesc in librarii deoarece ea cauta intr-o baza de date virtuala, imensa. Prin capacitatea enorma de printare a 105 pagini pe minut, aceasta inventie a revolutionat lumea literaturii.

Este un lucru cert faptul ca imprimantele ocupa deja un loc aparte in viata fiecarui individ. Iata de ce, cei cu adevarat inzestrati si pasionati de tehnica reusesc sa transforme acest obiect omniprezent intr-unul indispensabil in orice societate, imbunatatindu-l mereu si gasindu-i intotdeauna alte si alte intrebuintari marete.

Original vs. compatibil


September 5th, 2012

Cum ar fi sa ai o imitatie de umbrela atunci cand ploua? Te protejeaza de ploaie timp de 10 minute iar apoi simti stropi pe fata, te uiti in sus si vezi cerul prin niste gauri imense. Cum ar fi sa ai in loc de un frigider original, unul compatibil cu nevoile tale si care atunci cand iti doresti cu ardoare o bere rece, sa incalzeasca de fapt bautura si sa nu mai functioneze? Imagineaza-ti ca ti-ai cumparat o masina nemaivazut de frumoasa la exterior si extrem de ieftina ca pret. Dar atunci cand incerci sa deschizi portiera cheia ramane blocata, scaunul parca se topeste sub greutatea ta iar pornirea nu este posibila.

Prin comparatiile de mai sus nu am vrut decat sa subliniez cu delicatete importanta unor produse pe care este esential sa le ai originale. Orice fals al obiectului de care ai nevoie aduce cu sine doar mirajul profesionalismului si al calitatii. Minunea ca ai gasit ceva ieftin si bun nu tine decat un timp scurt.

Produse care seamana cu ceea ce ne dorim noi, obiecte compatibile nevoilor noastre precum si imitatii ale unor mari branduri. Piata este deja supraincarcata de ele, iar clientii sunt cei pusi in dificultate. In toate domeniile pretul este cel care face diferenta. Niciodata un produs original care iti asigura calitate, durabilitate si performanta nu va putea fi vandut la un pret de nimic. Tocmai datorita efortului producatorului de a-l face potrivit nevoilor clientilor sai.

In cazul cartuselor de imprimante raportul calitate pret este extrem de pregnant. Chiar daca cartusele compatibile sau cele reincarcabile sunt foarte accesibile si se gasesc in foarte multe magazine de specialitate sau nu, in scurt timp acestea produc daune imprimantei iar tiparirea se face din ce in ce mai greoi si neprofesionist. Pretul lor este scazut si de aceea sunt destul de cautate. Insa, calculand frecventa cu care un cartus reincarcabil este umplut cu cerneala sau cea in care un cartus compatibil este schimbat cu un altul, se poate observa ca suma totala depaseste sau este egala cu pretul unui cartus original. Daunele imprimantei se vad in timp, atunci cand blocarea se produce mai des, rezolutia este micsorata, hartia este deteriorata atunci cand este imprimata iar in interior, imprimanta este patata cu cerneala.

Un cartus original isi garanteaza calitate, viata lunga imprimantei si comfort. Fiind special concepute pentru imprimanta ta, cartusele sau tonerele originale nu iti vor crea probleme iar fixarea lor este usoara, curata si fara griji. Ai incredere ca profesionistii care au creat modelul imprimantei tale stiu cel mai bine cu ce sa o hraneasca. Pretul nu trebuie sa fie un impediment intrucat pentru o perioada lunga de timp te vei bucura de o tiparire la nivel inalt, atat a fotografiilor cat si a documentelor importante, iar imprimanta nu va trebui dusa la service prea curand.

Iar de acum e mai usor sa gasesti cartuse de calitate. Doar cartuse-imprimante.net iti ofera cartuse originale, acum si la cele mai bune preturi. Cauta in categoriile noastre cartusul sau tonerul original pentru imprimanta ta. Gama vasta de produse, livrarea prin curier rapid si reducerea de 24% fac din magazinul nostru locul cel mai potrivit pentru a-ti achizitiona produsele dorite.

Philips – succes pe toate planurile


August 30th, 2012

In 1891 Gerard Philips a creat in Olanda compania Philips & Co, care se ocupa de fabricarea lampilor cu filament de carbon, devenind in scurt timp una dintre cele mai valoroase companii din Europa. Datorita unei ambitii enorme si a dorintei de perfectionare in 1914 a fost creat primul laborator de cercetare in care au fost inventate tehnologii inovatoare in numeroase domenii. Primele televizoare dar si primele aparate radio au fost concepute in aceasta perioada.

Printre inventiile Philips se numara primul aparat de ras cu discuri rotative in 1939, prima caseta audio in 1963 si primele circuite integrate in 1965. In 1997, Philips s-a implicat in crearea primului DVD, domeniu ce a avut cea mai spectaculoasa evolutie din istorie. Aceste obiecte cat si cercetarile din celelalte domenii au adus companiei un plus de incredere, contribuind la renumele pe care il are astazi in lume.

Cele trei categorii de produse pe care le promoveaza compania sunt Sanatatea, Sisteme de iluminare si Produse electronice de consum.

Inca din 1933 Philips s-a implicat in domeniul medical, incepand productia de sisteme medicale cu raze X in America. Philips este pe punctul de a ocupa, astazi prima treapta in producerea de echipamente de diagnosticare. De asemenea, detine pozitia de lider pe piata aparaturilor de sanatate pentru acasa si a ingrijirii cardiologice de urgenta.

Pe piata sistemelor de iluminat, Philips se detaseaza de ceilalti producatori prin cercetarea continua pe care o face pentru a inova si a gasi noi oportunitati. Pe langa uzul casnic, sistemele de iluminat Philips sunt prezente pe cele mai mari stadioane din lume, pe cele mai emblematice cladiri dar si pe diverse automobile.

Daca vorbim despre Produsele electronice Philips, studiile arata ca zilnic 1 milion de oameni cumpara un produs Philips. Aici intra si imprimantele si alte periferice specifice calculatoarelor. Monitoare, LCD-uri , Hard-uri si Fax-uri, toate produsele Philips din domeniul IT sunt de o calitate recunoscuta, oferind solutii durabile.

Philips este o companie centrata pe oameni, care doreste introducerea de tehnologii inovatoare semnificative. Se pare ca in domeniul imprimantelor, clientii Philips sunt pe deplin satisfacuti. Imprimarea este eficienta, eco friendly si calitativa. Cartusele originale Philips sunt economice, in sensul ca dureaza mult chiar daca pretul este mai ridicat. Iar acum ai 24% reducere la cartusele originale Philips doar la cartuse-imprimante.net. Profita de oferta si achizitioneaza cartusul dorit!

Curiozitati din lumea imprimantelor


August 24th, 2012

Domeniul vast al tehnologiei i-a facut pe multi cercetatori curiosi sa observe si sa descopere lucruri aproape incredibile sau inimaginabile despre diverse obiecte practice si indispensabile astazi. Este si cazul imprimantelor, fie ele cu laser sau cu jet de cerneala. Iata cateva curiozitati despre imprimante, adunate de-alungul timpului si care nu fac decat sa mareasca interesul pentru ele:

Prima imprimanta din lume a fost creata in 1976 si era de dimensiunea unui birou intreg. Era o imprimanta laser folosita la tiparirea de facturi si de adrese pe plicuri. Cartusul sau era imens iar imprimarea se facea monocrom.

Un baietel de 14 ani din New York a construit o imprimanta din celebrele piese de Lego. Tanarul pasionat de informatica si tehnologie, a creat anul acesta o imprimanta functionala, numita PriNXT, monocroma, pe baza unui marker controlat, cu trei angrenaje electrice care controleaza miscarile. Aceasta imprimanta tipareste in trei ore un document de dimensiunea unei vederi postale si cu o rezolutie de 50X50 px.

PrintBrush este numele celei mai mici imprimante din lume. Inginerul Alex Breton a creat un dispozitiv portabil ce cantareste doar 250 de grame si care foloseste cerneala pentru a transpune imagini sau texte pe orice suprafata plata. Aceasta inventie ce arata ca un mouse, este foarte practica si usor de transportat. Se poate conecta la orice tip de computer sau telefon mobil prin Bluetooth si Wi-Fi. Are o viteza de 250mm pe secunda si o rezolutie de 600 dpi, functioneaza cu acumulatori si poate tipari orice imagine sau orice text, alb-negru si color, chiar si pe materiale textile.

O alta inovatie in domeniu este construirea imprimantei 3D. Aceasta foloseste principiile unei imprimante obisnuite doar ca in loc de cerneala contin diferite materiale, cum ar fi argint sau plastic, pentru a putea “imprima” in straturi. In loc de hartie, imprimanta 3D foloseste o pulbere speciala sau o rasina fotoplimerica. Obiectele create pana acum sunt instrumente muzicale, piese de schimb pentru masini sau statii spatiale, vaze, obiecte personale ca suporturi de periute de dinti si sapun, dar si diferite jocuri, cum ar fi cel de sah. Imprimarea 3D a revolutionat cu adevarat piata, in planul cercetatorilor fiind construirea unei cladiri cu ajutorul imprimantelor 3D.

 

Un varf japonez de exceptie – Epson


August 14th, 2012

Mareste-ti orizonturile si viziunea, dezvolta-ti noi abilitati si demonstreaza de ce esti in stare. Viziunea ta asupra lumii, asupra lucrurilor ce te inconjoara este unica si poate fi dusa la extrem. Fii creativ si vei reusi. Iata cam cu ce idei au plecat la drum cei de la Epson. Toate credintele si nazuintele lor sunt adunate in sloganul Exceed Your Vision, unul deosebit de potrivit oricui are curaj, talent si ambitie.

Compania Epson sau Seiko Epson Corporation cu numele sau complet, a fost creata acum mai mult de 100 de ani de familia Hattori ce comercializa ceasuri intr-un orasel din Japonia. Curand, acestia au creat primul cronometru cu cuart dar si primul ceas de mana cu cuart.

In domeniul imprimantelor, Epson s-a remarcat in timpul Olimpiadei de la Tokyo din 1964 atunci cand compania a fost cooptata pentru a crea un cronometru care sa contorizeze dar sa si listeze timpii sportivilor. Procesul de creare a unei imprimante electronice a inceput. Dupa succesul avut, Epson a creat la scurt timp si prima imprimanta de dimensiuni reduse, avand doar 2 kilograme. Purta numele de EP – 101, imprimanta electrica (electric printer) numarul 101.

Dupa primul succes in noul domeniu abordat, lucratorii inovatori si-au dorit perfectionarea. Au creat un alt model de imprimanta ce avea sa dea numele companiei din prezent. Al doilea model creat a purtat numele Son of EP – 101, “fiul imprimantei electrice”, iar compania s-a numit de atunci Epson.

A urmat extinderea. Odata ajunsa in America, Epson Corporation a creat primul notebook din lume, dar si primul televizor color cu ecran LCD. Urmarind intotdeauna progresul si multumirea clientilor, compania a reusit sa ramana in topuri in toate domeniile in care s-a implicat. Ceasurile si instrumentele de inregistrare, imprimantele si multifunctionalele, televizoarele si alte gadget-uri mai recent create fac din aceasta companie de renume una dintre cele mai respectate din lume. Clientii Epson sunt oameni ce-si ating visele si nu sunt niciodata dezamagiti de produsele alese.

In ceea ce priveste imprimantele, Epson ii asigura pe clientii sai de o listare profesionala, accesibila si fiabila. Atat in domeniul documentelor oficiale, cat si a celor listate de acasa sau a fotografiilor. Raportul calitate/pret este foarte bun pentru ca reincarcarile sunt rare, cartusele avand o capacitate mare.

De asemenea, sistemul cu cap de listare Micro Piezo, specific Epson, usureaza si simplifica intregrarea cartuselor. Daca vorbim despre cele color, aceastea sunt complet integrate in imprimanta si incarcarea se face usor, fara murdarie sau alte mecanisme complicate.

Ultimele imprimante lansate sunt Epson L100, L200 si L800, in functie de nevoile fiecaruia. Indiferent de modelul pe care-l detii acasa ori la birou, nu uita ca doar cartusul original iti asigura calitate, siguranta si valoare.

Asigura-i imprimantei tale viata lunga si alege cartusele originale Epson de la cartuse-imprimante.net. Ai o gama varianta de unde poti alege, livrarea gratuita la comenzi de peste 100 de lei si calitatea garantata.

Inkjet cu cerneala sau Laser cu toner?


August 9th, 2012

Pe piata imprimantelor exista doua mari modele, delimitate de cartusul folosit: cu Inkjet sau cu Laser. Pentru un necunoscator acesta ar putea fi un detaliu minor in alegerea unei imprimante de calitate mai ales daca firma producatoare este una de renume. Daca ascultam sfatul reprezentantilor din magazine, acestia  recomanda, de obicei, modelul cel mai scump. Iata cateva repere de tinut minte pentru atunci cand alegerea unei imprimante devine grea, intrucat oferta variata de pe piata este coplesitoare.

In primul rand, ganditi-va la utilitatea imprimantei. O veti folosi la birou, unde volumul de documente printate este foarte mare, sau acasa, cand obisnuiti sa imprimati si fotografii de vacanta sau documente ce contin multe imagini? In functie de periodicitatea imprimarii, totalitatea foilor printate si a nevoilor de imprimare calculate pe zi, se poate face o alegere optima personalizata pentru fiecare in parte.

Aveti nevoie de o imprimanta Inkjet cu cerneala daca obisnuiti sa printati fotografii sau alte grafice color. Imprimantele cu Inkjet color sunt cele mai bune in acest domeniu. Unele dintre ele au chiar programe speciale de imprimat fotografii, care nu se compara cu nicio alta imprimanta cu Laser. Acestea sunt extreme de utile in cazul unei afaceri cu pliante sau alte materiale promotionale colorate dar si pentru un amator de fotografie, care imprima peisaje si poze de familie la el acasa. De asemenea, cu o imprimanta Inkjet se poate face imprimarea pe diferite materiale, nu doar pe hartie, cum ar fi Cd-urile sau materialele textile.

In schimb, daca business-ul dumneavoastra are nevoie de imprimari zilnice, voluminoase si calitative, imprimantele  Laser cu Toner sunt cele mai potrivite. Acestea asigura o printare rapida de documente in totalitate formate din texte, fara imagini, la preturi reduse. In cazul imprimantelor Laser viteza si costurile pe zi fac diferenta. Un cartus cu toner se consuma mai greu, tocmai pentru a asigura un volum mare de printare pe o perioada indelungata, ceea ce face ca raportul pret/calitate sa fie rentabil.

De retinut este faptul ca imprimanta aleasa trebuie sa acopere nevoile fiecaruia. Cumparati in cunostinta de cauza, in functie de ce anume doriti sa imprimati ( documente color sau alb negru) si ce volum de materiale veti avea pe zi dar tineti cont si de alte criterii cum ar fi: compatibilitatea cu alte periferice, formatul de imprimare, imprimarea fata-verso, popularitatea cartuselor folosite. La ultimul capitol cartuse-imprimante.net reprezinta un ajutor de nadejde. Intotdeauna veti gasi la noi cartuse originale, atat pentru imprimante Inkjet cat si pentru cele Laser.

 

Canon – imprimante de calitate inalta


August 1st, 2012

Chiar daca compania Canon este mult mai cunoscuta pentru aparatele foto performante, este bine de stiut ca munca si devotamentul pentru a crea imprimante profesionale au fost la fel de mari ca si in cazul aparatelor de fotografiat.

Asa cum orice inceput este anevoios si greu, la fel s-a intamplat si cu startul celor de la Canon. In 1933, intr-un apartament din Tokyo, cativa tineri cu idei indraznete au creat primul aparat foto japonez. Primul prototip a purtat numele zeitei budiste a ingaduintei.

Incet dar sigur, Canon a inceput sa creasca. Dupa o vizita in America, presedintele companiei nou formate a inteles ca brandul poate deveni puternic pe piata mondiala. Asa ca a inceput constructia unei fabrici in care muncitorii bine motivati si sustinuti au inceput sa construiasca aparate de fotografiat ce, curand, au ajuns sa fie folosite de americani si europeni.

Intrucat diversitatea aduce profit si renume, in 1967 compania a introdus un motto nou: “ aparate foto in dreapta si intreprinderi in stanga”, creand astfel doua departamente. Cel nou infiintat a adus pe piata japoneza primul copiator de tip Xerox, un mare succes ce a permis companiei sa se extinda si mai mult astfel incat in 1970 avea deja 5000 de angajati dar si vanzari record.

Inainte sa devina o corporatie globala, Canon a lansat prima imprimanta personala cu laser dar si prima imprimanta cu cartus de tipul all in one. Au urmat imprimantele cu Bubble Jet, un sistem inovator vandut peste tot in lume si cele color, un alt succes al companiei.

De remarcat este grija pentru mediu. La aniversarea a 51 de ani de la infiintare, Canon a lansat tonerele reciclabile. Confectionate din materiale biodegradabile, recipientele erau adunate uneori chiar de companie si reciclate in spiritul unui mediu inconjurator nepoluat de tehnologiile noi aparute.

Ultima inventie in materie de imprimante Canon este o imprimanta lansata anul acesta ce printeaza o fotografie in doar 20 de secunde care poate fi modificata prin adaugarea unor efecte speciale de claritate. Modelul Pixma MX892 este wireless si imprima direct prin programul Cloud, la rezolutie si calitate foarte inalte.

Compania Canon ofera clientilor sai noi si noi tehnologii menite sa faciliteze munca de zi cu zi si incurajeaza dezvoltarea hobby-urilor. Imprimantele sunt fabricate la standarde ridicate in stilul inovator, caracteristic japonezilor.

Asadar, pentru imprimanta ta Canon nu poti alege decat cartuse originale, construite de producator si aduse mai aproape de tine de cartuse-imprimante.net, locul unde conteaza doar calitatea!

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Cartuse-Imprimante.Net - Magazin online de cartuse imprimanta este marca inregistrata la OSIM cu nr. 113860 a Euro-Tel S.R.L.

Cartuse-Imprimante.Net

Copyright © 2010 - 2015 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com