Te afli aici

Cartuse Imprimanta HP, CANON, XEROX, EPSON, SAMSUNG, preturi mici.

Cum platesc ?

COMANDA TELEFONIC

comenzi telefonice
si informatii, sunati la:

0722 990 9800371 307 288
Abonare noutati
Abonare noutati

Fii primul care afla noutatile despre reducerile de pret si ofertele Cartuse-Imprimante.Net

Confidentialitate ...

Cum platesc ?

Plata in numerar la livrare

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrarea produselor. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Pentru plata in numerar, nu se percepe taxa de ramburs.

Plata online folosind cardul sau ING Home'Pay

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2) sau ING Home'Pay.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Cartuse-Imprimante.Net foloseste ePayment sistemul "3-D Secure".

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele ePayment. Cartuse-Imprimante.Net nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Cartuse-Imprimante.Net, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: Euro-Tel S.R.L.

Cont IBAN lei: RO28INGB5572999900542815, ING BANK 

Plata cu puncte cadou

Alegeti aceasta metoda de plata atunci cand doriti sa utilizati punctele cadou acumulate de la comenzile anterioare. O comanda, se poate plati cu puncte integral sau partial. In cazul achitarii partiale cu puncte va trebui sa alegeti si o alta metoda de plata pentru a plati restul de comanda.

Te afli aici

Cartuse Imprimanta HP, CANON, XEROX, EPSON, SAMSUNG, preturi mici.

Cum platesc ?

Copyright © 2010 - 2023 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com

gdpr ready
Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord