Livrarea produselor se face în 2-4 zile lucrătoare
Te afli aici

Cartuse Imprimanta HP, CANON, XEROX, EPSON, SAMSUNG, preturi mici.

Cum cumpăr?

COMANDĂ TELEFONIC

Pentru comenzi telefonice
și informații, sunați la:

0770 251 751
Abonare noutati
Abonare noutati

Fii primul care afla noutatile despre reducerile de pret si ofertele Cartuse-Imprimante.Net

Confidentialitate ...

Cum cumpăr?

Alegeți produsele

Folosind meniul din stânga, navigați prin categoriile de produse sau folosiți filtrul „Selectează imprimanta". De asemenea, puteți folosi motorul de căutare din partea de sus. Odată ce ați găsit un cartuș care se potrivește imprimantei dumneavoastră, apăsați pe butonul „Cumpără".

Coșul de cumpărături

La apăsarea butonului „Cumpără", veți fi direcționat automat în pagina coșului de cumpărături, unde aveți posibilitatea să revedeți lista produselor, să actualizați cantitatea, sau să renunțați la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse în coș, puteți reveni în magazin prin apasarea butonului „Continuă cumpărăturile".

Detaliile de livrare și comandă cu un singur click!

După ce ați ales produsele, completați detaliile privind livrarea comenzii, în partea de jos a paginii, sub „Coșul de cumpărături". Durează maxim 1-2 minute:

a. Dacă sunteți client nou, atunci trebuie să completați doar datele din formular.

b. Dacă sunteți deja client, apăsați butonul din dreapta „Autentifică-te aici", introduceți email-ul și parola în fereastră și apăsați butonul „Intră în cont" și vi se vor încărca toate datele pe care le-ați folosit la ultima comandă. Dacă nu doriți livrarea folosind aceleași date trebuie să modificați datele după cum doriți.

c. Puteți alege să plătiți la livrare, prin ordin de plată, sau direct cu cardul online. În funcție de modalitatea preferată, veți primi instrucțiuni suplimentare, dacă e cazul. Puteți efectua plata online cu cardul, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

d. Deși nu este obligatoriu, dacă doriți să vă creați un cont, vă rugăm să completați și câmpurile „Parola" și „Reintroduceți parola". Avantaje: istoric al comenzilor, ușurință în plasarea comenzilor ulterioare.

Pentru a comanda cartușele alese, apăsați butonul „Trimit comanda".

Te afli aici

Cartuse Imprimanta HP, CANON, XEROX, EPSON, SAMSUNG, preturi mici.

Cum cumpăr?

sigla mobilpay

Copyright © 2010 - 2024 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com

gdpr ready
Cookie-urile ne ajută să vă oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord