Te afli aici

Cartuse Imprimanta HP, CANON, XEROX, EPSON, SAMSUNG, preturi mici.

Conditii de returnare

COMANDA TELEFONIC

comenzi telefonice
si informatii, sunati la:

0722 990 9800371 307 288
Abonare noutati
Abonare noutati

Fii primul care afla noutatile despre reducerile de pret si ofertele Cartuse-Imprimante.Net

Confidentialitate ...

Conditii de returnare

Cartuse-Imprimante.Net accepta returnarea unui produs in termen de maxim 14 zile de la cumparare, cu conditia ca acesta sa nu fi fost desigilat (legea prevede ca nu pot fi returnate cartusele, tonerele, riboanele si filmele de fax deoarece se deterioreaza rapid dupa desigilare) si sa se gaseasca in ambalajul original, insotit de documentele originale.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea lor intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, duce la refuzarea returului. Costurile de transport in caz de retur vor fi suportate de client.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Cartuse-Imprimante.Net va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris, pe mail. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Conditiile de returnare prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Te afli aici

Cartuse Imprimanta HP, CANON, XEROX, EPSON, SAMSUNG, preturi mici.

Conditii de returnare

Copyright © 2010 - 2022 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com

gdpr ready
Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord