Inapoi in magazin

Imprimantele vor revolutiona lumea

Orice inventie a adus schimbari radicale omenirii. Tiparul, becul electric, automobilul, masina de scris, medicamentele, bancnotele sau ceasul au avut un puternic impact asupra societatii. Inventiile moderne, cum ar fi televizorul, computerul, imprimanta si accesoriile lor, precum si alte gadget-uri in curs de dezvoltare, reprezinta si astazi un mare succes la orice aparitie.

In zilele noastre timpul decide si face diferenta insa in domeniul inventiilor acesta parca sta pe loc. Zilnic numeroasele centre ale cercetatorilor calificati cauta, descopera, creeaza si imbunatatesc produsele existente pe piata. Viteaza cu care modernizarea se produce este coplesitoare si o simtim mereu cand accesam internetul in fiecare zi mai usor, cand citim stirile despre noi si noi obiecte practice aparute pe piata sau atunci cand ne confruntam direct cu situatii in care apelam la tehnologie pentru a gasi solutii optime.

Cea mai noua stire despre imprimante este aceea ca pe viitor se vor putea fabrica organe umane cu ajutor sau. Oamenii de stiinta vor sa foloseasca principiul imprimantei si anume felul in care o imprimanta este capabila sa elibereze mii si mii de celule intr-o secunda si sa le organizeze dupa un tipar dinainte creat, produsul final fiind apropiat cu realitatea. De acest proiect maret se ocupa un japonez inteligent cu initiativa care a facut deja un experiment. A creat un tub din celule cu pereti alcatuiti din diferite celule vii, asemanatoare cu vasele de sange din corpul uman. Cercetatorul a anuntat ca va dura 20 de ani pana cand imprimanta de organe umane va fi finalizata insa succesul ii este deja garantat.

Ce-ai zice daca in timp ce prepari un ceai micutului sau o cafea pentru vecina venita in vizita imprimanta ta sa tipareasca romanul preferat sau cartea de aventuri favorita? Da, acest lucru este posibil cu imprimanta care a revolutionat tipografiile: poate imprima o carte in 5 minute. Espresso Book Machine este ideala pentru iubitorii de carti rare sau care nu se mai gasesc in librarii deoarece ea cauta intr-o baza de date virtuala, imensa. Prin capacitatea enorma de printare a 105 pagini pe minut, aceasta inventie a revolutionat lumea literaturii.

Este un lucru cert faptul ca imprimantele ocupa deja un loc aparte in viata fiecarui individ. Iata de ce, cei cu adevarat inzestrati si pasionati de tehnica reusesc sa transforme acest obiect omniprezent intr-unul indispensabil in orice societate, imbunatatindu-l mereu si gasindu-i intotdeauna alte si alte intrebuintari marete.

Leave a Reply

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Cartuse-Imprimante.Net - Magazin online de cartuse imprimanta este marca inregistrata la OSIM cu nr. 113860 a Euro-Tel S.R.L.

Cartuse-Imprimante.Net

Copyright © 2010 - 2015 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com