Inapoi in magazin

Original vs. compatibil

Cum ar fi sa ai o imitatie de umbrela atunci cand ploua? Te protejeaza de ploaie timp de 10 minute iar apoi simti stropi pe fata, te uiti in sus si vezi cerul prin niste gauri imense. Cum ar fi sa ai in loc de un frigider original, unul compatibil cu nevoile tale si care atunci cand iti doresti cu ardoare o bere rece, sa incalzeasca de fapt bautura si sa nu mai functioneze? Imagineaza-ti ca ti-ai cumparat o masina nemaivazut de frumoasa la exterior si extrem de ieftina ca pret. Dar atunci cand incerci sa deschizi portiera cheia ramane blocata, scaunul parca se topeste sub greutatea ta iar pornirea nu este posibila.

Prin comparatiile de mai sus nu am vrut decat sa subliniez cu delicatete importanta unor produse pe care este esential sa le ai originale. Orice fals al obiectului de care ai nevoie aduce cu sine doar mirajul profesionalismului si al calitatii. Minunea ca ai gasit ceva ieftin si bun nu tine decat un timp scurt.

Produse care seamana cu ceea ce ne dorim noi, obiecte compatibile nevoilor noastre precum si imitatii ale unor mari branduri. Piata este deja supraincarcata de ele, iar clientii sunt cei pusi in dificultate. In toate domeniile pretul este cel care face diferenta. Niciodata un produs original care iti asigura calitate, durabilitate si performanta nu va putea fi vandut la un pret de nimic. Tocmai datorita efortului producatorului de a-l face potrivit nevoilor clientilor sai.

In cazul cartuselor de imprimante raportul calitate pret este extrem de pregnant. Chiar daca cartusele compatibile sau cele reincarcabile sunt foarte accesibile si se gasesc in foarte multe magazine de specialitate sau nu, in scurt timp acestea produc daune imprimantei iar tiparirea se face din ce in ce mai greoi si neprofesionist. Pretul lor este scazut si de aceea sunt destul de cautate. Insa, calculand frecventa cu care un cartus reincarcabil este umplut cu cerneala sau cea in care un cartus compatibil este schimbat cu un altul, se poate observa ca suma totala depaseste sau este egala cu pretul unui cartus original. Daunele imprimantei se vad in timp, atunci cand blocarea se produce mai des, rezolutia este micsorata, hartia este deteriorata atunci cand este imprimata iar in interior, imprimanta este patata cu cerneala.

Un cartus original isi garanteaza calitate, viata lunga imprimantei si comfort. Fiind special concepute pentru imprimanta ta, cartusele sau tonerele originale nu iti vor crea probleme iar fixarea lor este usoara, curata si fara griji. Ai incredere ca profesionistii care au creat modelul imprimantei tale stiu cel mai bine cu ce sa o hraneasca. Pretul nu trebuie sa fie un impediment intrucat pentru o perioada lunga de timp te vei bucura de o tiparire la nivel inalt, atat a fotografiilor cat si a documentelor importante, iar imprimanta nu va trebui dusa la service prea curand.

Iar de acum e mai usor sa gasesti cartuse de calitate. Doar cartuse-imprimante.net iti ofera cartuse originale, acum si la cele mai bune preturi. Cauta in categoriile noastre cartusul sau tonerul original pentru imprimanta ta. Gama vasta de produse, livrarea prin curier rapid si reducerea de 24% fac din magazinul nostru locul cel mai potrivit pentru a-ti achizitiona produsele dorite.

Leave a Reply

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Cartuse-Imprimante.Net - Magazin online de cartuse imprimanta este marca inregistrata la OSIM cu nr. 113860 a Euro-Tel S.R.L.

Cartuse-Imprimante.Net

Copyright © 2010 - 2015 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com