Inapoi in magazin

Cauti solutia perfecta?

Investitia intr-un computer de calitate este mare insa utilitatea lui este inestimabila. Laptop sau desktop, cu accesorii sau fara, alegerea ta este spre produse de firma, originale, calitative si in care ai incredere. Nu putem vorbi despre “ moda” in acest domeniu intrucat fiecare isi cunoaste nivelul de cunostinte dar mai ales modalitatea in care-l va folosi. Asadar nu trebuie sa detina toata lumea acelasi model, de la acelasi producator. Iar in domeniul IT nu exista “cel mai bun produs”, fiecare din ele avand propriile caracteristici care le diferentiaza.

 Daca ne referim strict la imprimante, regula de mai sus de aplica si aici. Fie ca este HP, Canon, Epson sau Philips, alegerea ta este cea mai buna varianta. Fiecare producator in parte a investit tot ce a avut mai bun pentru a crea produse calitative, durabile si extrem de utile. Depinde doar de tine ce model preferi, alegerea fiind in functie de nevoile tale.

Insa cea mai importanta alegere atunci cand vorbim despre imprimante, este cea a cartusului potrivit. O multime de solutii existente pe piata romaneasca, o multime de pareri de la utilizatori pe internet, un mare haos in mintea celui pus in situatia de a alege. Acest post este menit sa deschida ochii “cautatorilor” de cartuse perfecte spre cea mai la indemana solutie in acest caz: cartusul original, structurat special pentru imprimanta in cauza.

Sa vorbim putin despre CISS-uri ( Continuous Ink Supply System), acele sisteme ce arata ca niste borcanase de acuarele si care incarca cartusele din exterior. Poate parea o solutie optima, intrucat nivelul culorilor este mai ridicat ca la cartusele normale si se pot reincarca cu cerneala de catre utilizator insa nu este deloc asa. Pe langa faptul ca este destul de scump, acest sistem dauneaza imprimantei din cauza modalitatii de umplere cu cerneala. Furtunasele care alimenteaza cartusul se pot infunda si pot inunda imprimanta cu cerneala. De asemenea, s-a observat si o calitate scazuta a printarii.

De ce sa risti cumparand solutii mai ieftine pentru cartusul tau cand poti merge la sigur? Un cartus original va satisface cu succes cerintele imprimantei tale, te va tine mai mult avand in acelasi timp grija sa nu cauzeze stricaciuni.

Cartuse-imprimante.net a creat categorii si un sistem de filtrare al produselor care sa te ajute sa gasesti mai usor producatorul cartusului perfect!

Leave a Reply

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Cartuse-Imprimante.Net - Magazin online de cartuse imprimanta este marca inregistrata la OSIM cu nr. 113860 a Euro-Tel S.R.L.

Cartuse-Imprimante.Net

Copyright © 2010 - 2015 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com