Inapoi in magazin

Originalitate pe toate planurile

Cu totii ne dorim sa fim unici, sa ne diferentiem de toata lumea din jur, sa fim cei mai buni in tot ceea ce facem. Chiar daca traditionalismul este o trasatura a majoritatii dintre noi, exista si destule persoane care vor sa fie altfel. Dintre acestia sunt numerosi cei care doresc sa iasa in evidenta cu orice pret si adesea aleg varianta mai putin pozitiva pentru a face acest lucru, dar exista si destui oameni care vor sa faca lucrurile ca la carte, nu urmaresc spiritul de turma si isi creeaza propriile idei despre ceea ce-i inconjoara.

Originalitatea vine din sufletul fiecaruia dintre noi. Nu exista o reteta despre “cum sa fii original”. Esti original cand gandesti, spui si actionezi din suflet. Din pacate, chiar daca ne nastem unici, cu timpul ne pierdem aceasta calitate si tindem sa devenim toti la fel. Alegem aceleasi produse ca cei din jur, vizitam aceleasi locuri ca toata lumea si consumam aceleasi alimente cu totii din simplu motiv ca “asa face toata lumea”.

Daca esti original cand iti declari iubirea fata de persoana draga, cand iti alegi hainele, cand asculti muzica sau cand esti in concediu, fii original si in ceea ce priveste obiectele necesare zilnic. Achizitionezi un produs “fake” de orice fel doar pentru ca este mai ieftin si seamana cu cel original din multe privinte dar in scurt timp investitia, chiar si mica, se dovedeste inutila. Produsele compatibile sau cele refacute dupa modelul celor originale nu ofera decat o iluzie a calitatii. Oricat ai coase la o haina noua care se deterioreaza in timp, petic cu petic in fiecare zi, doar de dragul unei aparente economii, haina respectiva nu va arata niciodata ca atunci cand ai cumparat-o din magazin. Chiar daca alegi un produs banal cum ar fi un aliment ce imita produsul original, doar pentru ca este mai ieftin, asta nu inseamna ca este la fel de gustos sau sanatos.

Este si cazul cartuselor pentru imprimanta. Din ce in ce mai des acestea au fost modele pentru diversi producatori care si-au dorit doar profit si care au reusit sa le imite si sa creeze produse compatibile cu originalul. Atat piata cat si Internetul sunt pline de astfel de solutii ieftine care vand iluzia unei bune functionari.

Niciodata un cartus compatibil sau reincarcabil nu se va ridica la standardele unuia original. Chiar daca pretul acestora este mai mic, calitatea este si ea la fel. Durabilitatea unor produse false este net mai scazuta decat a celor originale. Iar de acum stii unde sa gasesti cartuse originale 100% ce nu te vor dezamagi. Investeste in originalitate si vei simti diferenta.

Asadar, alege produsele originale pentru a fi sigur/a de calitate, durabilitate si performante inalte. Daca in viata de zi cu zi esti original/a si iti place sa nu faci “ce face toata lumea”, creeaza-ti propriile standarde si principii in alegerea produselor potrivite tie si stilului tau.

Leave a Reply

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Cartuse-Imprimante.Net - Magazin online de cartuse imprimanta este marca inregistrata la OSIM cu nr. 113860 a Euro-Tel S.R.L.

Cartuse-Imprimante.Net

Copyright © 2010 - 2015 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com