Inapoi in magazin

Brother – lider global in tehnologia imprimantelor

Oare ce gandeste un inventator? Cum ajunge acesta sa revolutioneze lumea cu obiecte sau produse extrem de utile la care nu s-a gandit nimeni inaintea lui? Este ceva genetic sau dobandit dupa ani de cercetari si studii?

Cert este un singur lucru: Japonia este tara tuturor inventiilor electronice extraordinare. De acolo vine valul de produse inedite, practice si utile ce ne uimesc de multe ori prin functionalitatea lor. Pasiunea japonezilor pentru tehnologie ii atrage pe acestia sa gaseasca solutii la orice problema de zi cu zi. Pornind de la inventii simpatice ca umbrela-pelerina, pepenii in forma de cuburi, cravata multifunctionala, apa dietetica sau ventilatorul care iti raceste mancarea in timp ce o savurezi si ajungand la adevarate produse ce au revolutionat lumea ca protectia antiseismica a cladirilor, telefoanele mobile sau calculatoarele cu accesoriile lor.

Nu degeaba majoritatea companiilor de IT si tehnica sunt japoneze. Cercetatorii japonezi au incercat dintotdeauna sa usureze comunicarea si transferul de date. Compania Brother este inca una dintre cele mai mari din Japonia care a devenit companie multinationala cu sedii peste tot in lume si cu fabrici pe toate continentele.

Prima inventie a companiei a fost masina de cusut Yasui in 1908 ce a rivalizat mult timp cu binecunoscuta Singer din America. Departamentul de masini de cusut si-a cunoscut la scurt timp si “amicii”, Departamentul de produse pentru telecomunicatii, cel de aparate business si cel de accesorii pentru masini. Compania Brother a crescut si a tot crescut pe piata internationala cu ajutorul inovatiilor aduse in aceste departamente.

Astazi, Brother este cel mai mare producator de aparate fax din lume dar si lider global pe piata tehnologiilor de imprimare si comunicare. Departamentul business creeaza noi si noi produse pentru a facilita viata la birou. Cea mai recenta inventie este imprimanta mobila ce incape intr-un buzunar.

In 2009 Brother a lansat o tehnica noua, imprimarea LED. Brother se adreseaza mediului de afaceri iar imprimarea LED aduce acestuia siguranta, profesionalism, preturi avantajoase si economie de spatiu. Compania Brother a ajuns, astfel, primul producator ce foloseste tehnologii proprii in toata gama de echipamente destinate companiilor mari si mijlocii: transfer termic, laser, jet de cerneala si LED.

Daca ai o imprimanta Brother este clar ca alegerea ta este excelenta. Ai parte si tu de o imprimare inovatoare si de accesorii cu preturi avantajoase. La cartuse-imprimante.net cartusele si tonerele Brother sunt la reducere in aceasta perioada. Profita de oferta noastra de 24% reducere la toate produsele Brother si vei avea parte de o imprimare profesionala cu un cartus original!

Leave a Reply

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Cartuse-Imprimante.Net - Magazin online de cartuse imprimanta este marca inregistrata la OSIM cu nr. 113860 a Euro-Tel S.R.L.

Cartuse-Imprimante.Net

Copyright © 2010 - 2015 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com