Inapoi in magazin

Despre Samsung

Inceputurile sunt intotdeauna dificile. Primii pasi la un nou loc de munca sau o noua institutie, primele zile de scoala sau intr-o cariera noua. Nimeni nu reuseste din prima sa se descurce exemplar iar performantele apar pe parcurs. Este si cazul companiei Samsung, cu ale ei inceputuri modeste. Stiati ca initial Samsung reprezenta o afacere mica de export vanzand peste, legume si fructe din Coreea? Insa ambitia si performantele remarcabile au ajutat-o sa devina o companie mondiala de renume.

In 1938 domnul Lee, fondatorul acestui brand de exceptie, si-a inceput afacerea intr-un orasel din Coreea, numindu-si mica companie “Trei Stele”, traducerea cuvantului corean “Samsung” in limba romana. In doar 10 ani, Samsung si-a creat alte companii ce exista si astazi si activeaza in domenii ca industria grea, industria textila sau cea navala.

Samsung Electronics a luat nastere atunci cand a inceput exportul de produse electronice si electrocasnice din Coreea in lume. Produsele calitative si performantele inedite au facut ca numarul clientilor multumiti sa creasca an de an. In anii 80 a avut loc o explozie pe piata de profil, prin lansarea numeroaselor produse inovative ce a marcat pentru totdeauna renumele Samsung.

Cu timpul, Samsung si-a facut simtita influenta in domeniul tehnologiilor avansate cum ar fi cele care se ocupa cu proiectarea de semiconductori, zgarie-nori, construirea de uzine, domeniul medicinei sau al finantelor. Samsung Electronics este lider pe piata globala si a ajuns la acest nivel datorita efortului depus de oameni talentati, creativi si de incredere. Produsele performante si calitatea asigurata fac din Samsung prima alegere cand vine vorba de televizoare, monitoare, camere foto si imprimante.

Multifunctionalele sau imprimantele inkjet sau laser marca Samsung sunt produse cu diverse caracteristici unice. Unele sunt foarte silentioase, altele extrem de economice, cu forme compacte si elegante, protejand mediul inconjurator si oferindu-va imprimari de calitate optima.

Orice imprimanta Samsung multumeste pana si cel mai pretentios client. Dupa acest principiu a fost creata cea mai recenta imprimanta Samsung. Este denumita “cea mai rapida imprimanta din lume” si poarta numele de  Samsung ML-5510-6510. A fost lansata anul trecut in America si se deosebeste de celelalte modele Samsung printr-o memorie de stocare mai mare, un sistem anti-blocare a hartiei si o viteza de printare de pana la 62 de pagini A4 pe minut.

La noi gasesti cartuse originale pentru imprimanta ta Samsung. Daca nu stii ce cartus ii este potrivit, introdu numele modelului tau in rubrica “Cauta” si site-ul nostru iti va afisa produsul dorit. Cartusele sau Tonere Samsung de pe cartuse-imprimante.net iti asigura o printare de calitate si performante mai mari imprimantei tale. Fii original/a si alege produse originale!

Leave a Reply

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Cartuse-Imprimante.Net - Magazin online de cartuse imprimanta este marca inregistrata la OSIM cu nr. 113860 a Euro-Tel S.R.L.

Cartuse-Imprimante.Net

Copyright © 2010 - 2015 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com