Inapoi in magazin

Philips – succes pe toate planurile

In 1891 Gerard Philips a creat in Olanda compania Philips & Co, care se ocupa de fabricarea lampilor cu filament de carbon, devenind in scurt timp una dintre cele mai valoroase companii din Europa. Datorita unei ambitii enorme si a dorintei de perfectionare in 1914 a fost creat primul laborator de cercetare in care au fost inventate tehnologii inovatoare in numeroase domenii. Primele televizoare dar si primele aparate radio au fost concepute in aceasta perioada.

Printre inventiile Philips se numara primul aparat de ras cu discuri rotative in 1939, prima caseta audio in 1963 si primele circuite integrate in 1965. In 1997, Philips s-a implicat in crearea primului DVD, domeniu ce a avut cea mai spectaculoasa evolutie din istorie. Aceste obiecte cat si cercetarile din celelalte domenii au adus companiei un plus de incredere, contribuind la renumele pe care il are astazi in lume.

Cele trei categorii de produse pe care le promoveaza compania sunt Sanatatea, Sisteme de iluminare si Produse electronice de consum.

Inca din 1933 Philips s-a implicat in domeniul medical, incepand productia de sisteme medicale cu raze X in America. Philips este pe punctul de a ocupa, astazi prima treapta in producerea de echipamente de diagnosticare. De asemenea, detine pozitia de lider pe piata aparaturilor de sanatate pentru acasa si a ingrijirii cardiologice de urgenta.

Pe piata sistemelor de iluminat, Philips se detaseaza de ceilalti producatori prin cercetarea continua pe care o face pentru a inova si a gasi noi oportunitati. Pe langa uzul casnic, sistemele de iluminat Philips sunt prezente pe cele mai mari stadioane din lume, pe cele mai emblematice cladiri dar si pe diverse automobile.

Daca vorbim despre Produsele electronice Philips, studiile arata ca zilnic 1 milion de oameni cumpara un produs Philips. Aici intra si imprimantele si alte periferice specifice calculatoarelor. Monitoare, LCD-uri , Hard-uri si Fax-uri, toate produsele Philips din domeniul IT sunt de o calitate recunoscuta, oferind solutii durabile.

Philips este o companie centrata pe oameni, care doreste introducerea de tehnologii inovatoare semnificative. Se pare ca in domeniul imprimantelor, clientii Philips sunt pe deplin satisfacuti. Imprimarea este eficienta, eco friendly si calitativa. Cartusele originale Philips sunt economice, in sensul ca dureaza mult chiar daca pretul este mai ridicat. Iar acum ai 24% reducere la cartusele originale Philips doar la cartuse-imprimante.net. Profita de oferta si achizitioneaza cartusul dorit!

Tags: ,

Leave a Reply

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Cartuse-Imprimante.Net - Magazin online de cartuse imprimanta este marca inregistrata la OSIM cu nr. 113860 a Euro-Tel S.R.L.

Cartuse-Imprimante.Net

Copyright © 2010 - 2015 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com