Inapoi in magazin

Un varf japonez de exceptie – Epson

Mareste-ti orizonturile si viziunea, dezvolta-ti noi abilitati si demonstreaza de ce esti in stare. Viziunea ta asupra lumii, asupra lucrurilor ce te inconjoara este unica si poate fi dusa la extrem. Fii creativ si vei reusi. Iata cam cu ce idei au plecat la drum cei de la Epson. Toate credintele si nazuintele lor sunt adunate in sloganul Exceed Your Vision, unul deosebit de potrivit oricui are curaj, talent si ambitie.

Compania Epson sau Seiko Epson Corporation cu numele sau complet, a fost creata acum mai mult de 100 de ani de familia Hattori ce comercializa ceasuri intr-un orasel din Japonia. Curand, acestia au creat primul cronometru cu cuart dar si primul ceas de mana cu cuart.

In domeniul imprimantelor, Epson s-a remarcat in timpul Olimpiadei de la Tokyo din 1964 atunci cand compania a fost cooptata pentru a crea un cronometru care sa contorizeze dar sa si listeze timpii sportivilor. Procesul de creare a unei imprimante electronice a inceput. Dupa succesul avut, Epson a creat la scurt timp si prima imprimanta de dimensiuni reduse, avand doar 2 kilograme. Purta numele de EP – 101, imprimanta electrica (electric printer) numarul 101.

Dupa primul succes in noul domeniu abordat, lucratorii inovatori si-au dorit perfectionarea. Au creat un alt model de imprimanta ce avea sa dea numele companiei din prezent. Al doilea model creat a purtat numele Son of EP – 101, “fiul imprimantei electrice”, iar compania s-a numit de atunci Epson.

A urmat extinderea. Odata ajunsa in America, Epson Corporation a creat primul notebook din lume, dar si primul televizor color cu ecran LCD. Urmarind intotdeauna progresul si multumirea clientilor, compania a reusit sa ramana in topuri in toate domeniile in care s-a implicat. Ceasurile si instrumentele de inregistrare, imprimantele si multifunctionalele, televizoarele si alte gadget-uri mai recent create fac din aceasta companie de renume una dintre cele mai respectate din lume. Clientii Epson sunt oameni ce-si ating visele si nu sunt niciodata dezamagiti de produsele alese.

In ceea ce priveste imprimantele, Epson ii asigura pe clientii sai de o listare profesionala, accesibila si fiabila. Atat in domeniul documentelor oficiale, cat si a celor listate de acasa sau a fotografiilor. Raportul calitate/pret este foarte bun pentru ca reincarcarile sunt rare, cartusele avand o capacitate mare.

De asemenea, sistemul cu cap de listare Micro Piezo, specific Epson, usureaza si simplifica intregrarea cartuselor. Daca vorbim despre cele color, aceastea sunt complet integrate in imprimanta si incarcarea se face usor, fara murdarie sau alte mecanisme complicate.

Ultimele imprimante lansate sunt Epson L100, L200 si L800, in functie de nevoile fiecaruia. Indiferent de modelul pe care-l detii acasa ori la birou, nu uita ca doar cartusul original iti asigura calitate, siguranta si valoare.

Asigura-i imprimantei tale viata lunga si alege cartusele originale Epson de la cartuse-imprimante.net. Ai o gama varianta de unde poti alege, livrarea gratuita la comenzi de peste 100 de lei si calitatea garantata.

Leave a Reply

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Cartuse-Imprimante.Net - Magazin online de cartuse imprimanta este marca inregistrata la OSIM cu nr. 113860 a Euro-Tel S.R.L.

Cartuse-Imprimante.Net

Copyright © 2010 - 2015 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com