Inapoi in magazin

Inkjet cu cerneala sau Laser cu toner?

Pe piata imprimantelor exista doua mari modele, delimitate de cartusul folosit: cu Inkjet sau cu Laser. Pentru un necunoscator acesta ar putea fi un detaliu minor in alegerea unei imprimante de calitate mai ales daca firma producatoare este una de renume. Daca ascultam sfatul reprezentantilor din magazine, acestia  recomanda, de obicei, modelul cel mai scump. Iata cateva repere de tinut minte pentru atunci cand alegerea unei imprimante devine grea, intrucat oferta variata de pe piata este coplesitoare.

In primul rand, ganditi-va la utilitatea imprimantei. O veti folosi la birou, unde volumul de documente printate este foarte mare, sau acasa, cand obisnuiti sa imprimati si fotografii de vacanta sau documente ce contin multe imagini? In functie de periodicitatea imprimarii, totalitatea foilor printate si a nevoilor de imprimare calculate pe zi, se poate face o alegere optima personalizata pentru fiecare in parte.

Aveti nevoie de o imprimanta Inkjet cu cerneala daca obisnuiti sa printati fotografii sau alte grafice color. Imprimantele cu Inkjet color sunt cele mai bune in acest domeniu. Unele dintre ele au chiar programe speciale de imprimat fotografii, care nu se compara cu nicio alta imprimanta cu Laser. Acestea sunt extreme de utile in cazul unei afaceri cu pliante sau alte materiale promotionale colorate dar si pentru un amator de fotografie, care imprima peisaje si poze de familie la el acasa. De asemenea, cu o imprimanta Inkjet se poate face imprimarea pe diferite materiale, nu doar pe hartie, cum ar fi Cd-urile sau materialele textile.

In schimb, daca business-ul dumneavoastra are nevoie de imprimari zilnice, voluminoase si calitative, imprimantele  Laser cu Toner sunt cele mai potrivite. Acestea asigura o printare rapida de documente in totalitate formate din texte, fara imagini, la preturi reduse. In cazul imprimantelor Laser viteza si costurile pe zi fac diferenta. Un cartus cu toner se consuma mai greu, tocmai pentru a asigura un volum mare de printare pe o perioada indelungata, ceea ce face ca raportul pret/calitate sa fie rentabil.

De retinut este faptul ca imprimanta aleasa trebuie sa acopere nevoile fiecaruia. Cumparati in cunostinta de cauza, in functie de ce anume doriti sa imprimati ( documente color sau alb negru) si ce volum de materiale veti avea pe zi dar tineti cont si de alte criterii cum ar fi: compatibilitatea cu alte periferice, formatul de imprimare, imprimarea fata-verso, popularitatea cartuselor folosite. La ultimul capitol cartuse-imprimante.net reprezinta un ajutor de nadejde. Intotdeauna veti gasi la noi cartuse originale, atat pentru imprimante Inkjet cat si pentru cele Laser.

 

Leave a Reply

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Cartuse-Imprimante.Net - Magazin online de cartuse imprimanta este marca inregistrata la OSIM cu nr. 113860 a Euro-Tel S.R.L.

Cartuse-Imprimante.Net

Copyright © 2010 - 2015 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com