Inapoi in magazin

Canon – imprimante de calitate inalta

Chiar daca compania Canon este mult mai cunoscuta pentru aparatele foto performante, este bine de stiut ca munca si devotamentul pentru a crea imprimante profesionale au fost la fel de mari ca si in cazul aparatelor de fotografiat.

Asa cum orice inceput este anevoios si greu, la fel s-a intamplat si cu startul celor de la Canon. In 1933, intr-un apartament din Tokyo, cativa tineri cu idei indraznete au creat primul aparat foto japonez. Primul prototip a purtat numele zeitei budiste a ingaduintei.

Incet dar sigur, Canon a inceput sa creasca. Dupa o vizita in America, presedintele companiei nou formate a inteles ca brandul poate deveni puternic pe piata mondiala. Asa ca a inceput constructia unei fabrici in care muncitorii bine motivati si sustinuti au inceput sa construiasca aparate de fotografiat ce, curand, au ajuns sa fie folosite de americani si europeni.

Intrucat diversitatea aduce profit si renume, in 1967 compania a introdus un motto nou: “ aparate foto in dreapta si intreprinderi in stanga”, creand astfel doua departamente. Cel nou infiintat a adus pe piata japoneza primul copiator de tip Xerox, un mare succes ce a permis companiei sa se extinda si mai mult astfel incat in 1970 avea deja 5000 de angajati dar si vanzari record.

Inainte sa devina o corporatie globala, Canon a lansat prima imprimanta personala cu laser dar si prima imprimanta cu cartus de tipul all in one. Au urmat imprimantele cu Bubble Jet, un sistem inovator vandut peste tot in lume si cele color, un alt succes al companiei.

De remarcat este grija pentru mediu. La aniversarea a 51 de ani de la infiintare, Canon a lansat tonerele reciclabile. Confectionate din materiale biodegradabile, recipientele erau adunate uneori chiar de companie si reciclate in spiritul unui mediu inconjurator nepoluat de tehnologiile noi aparute.

Ultima inventie in materie de imprimante Canon este o imprimanta lansata anul acesta ce printeaza o fotografie in doar 20 de secunde care poate fi modificata prin adaugarea unor efecte speciale de claritate. Modelul Pixma MX892 este wireless si imprima direct prin programul Cloud, la rezolutie si calitate foarte inalte.

Compania Canon ofera clientilor sai noi si noi tehnologii menite sa faciliteze munca de zi cu zi si incurajeaza dezvoltarea hobby-urilor. Imprimantele sunt fabricate la standarde ridicate in stilul inovator, caracteristic japonezilor.

Asadar, pentru imprimanta ta Canon nu poti alege decat cartuse originale, construite de producator si aduse mai aproape de tine de cartuse-imprimante.net, locul unde conteaza doar calitatea!

Leave a Reply

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Cartuse-Imprimante.Net - Magazin online de cartuse imprimanta este marca inregistrata la OSIM cu nr. 113860 a Euro-Tel S.R.L.

Cartuse-Imprimante.Net

Copyright © 2010 - 2015 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com