Inapoi in magazin

Sa ne cunoastem mai bine

Buna! Noi suntem Cartuse-imprimante.net si acesta este un post despre cum poti achizitiona cel mai bun cartus Inkjet sau Laserjet, cel mai performant film fax sau cele mai potrivite riboane pentru imprimanta ta cu un simplu click aici. 

Ne aflam aproape de tine pentru a te ajuta atunci cand ai cel mai mare nevoie de noi: imprimarea fotografiilor sau a documentelor tale nu mai este optima sau ai nevoie de un cartus potrivit a doua zi dar iti dai seama de acest lucru dupa ora inchiderii tuturor magazinelor din oras. Cu o simpla conexiune la Internet si un click pe site-ul nostru ai ajuns exact la locul potrivit.

Bine ai venit la “noi acasa”! Iata ce poti gasi : pe “ hol”, in stanga,  ai un filtru ce iti usureaza cautarea celui mai bun produs pentru nevoile tale. Trebuie sa stii ca toate produsele noastre sunt originale ceea ce inseamna ca sunt fabricate de producatorul imprimantei tale, iar profesionalismul este astfel garantat. Selecteaza marca imprimantei tale, apoi tipul de cartus folosit si modelul. HP, Canon, Epson sau Samsung, stocul nostru este foarte variat si actualizat.

Dupa ce ai gasit ceea ce cautai, mergi mai departe cu pasi curajosi spre “ living”. Aici ai butonul “Cumpara” care te ghideaza incet spre “dormitorul” cu cosul de cumparaturi plin cu produsele selectate. Aici, daca ai un cont deja inregistrat e si mai usor sa finalizezi comanda. Daca nu, dureaza doar cateva minute completarea datelor de livrare.

Inregistrarea unui cont “la noi acasa” este facultativa. Insa noi iti recomandam sa iti creezi unul intrucat ai posibilitatea sa acumulezi puncte cadou la fiecare comanda si astfel sa ai parte de diverse reduceri, sa ai o evidenta a comenzilor si sa plasezi mult mai usor comenzile pe viitor.

Dupa ce ai vizitat si “terasa noastra” unde ai ales modalitatea de plata, ai apasat si “trimite comanda”, urmatorii pasi sunt extrem de usori: “gradina cu flori”, locul unde te asteapta produsul ales, este la distanta de o zi sau doua de la plasarea comenzii sau de la confirmarea platii, in functie de modalitatea aleasa.

Daca ti-a placut la noi, daca produsele te-au satisfacut pe deplin, cu siguranta vei dori sa tinem legatura. Aboneaza-te la newsletter-ele noastre si vei primi in cutia ta postala virtuala noutati, oferte si vesti de la noi.

Cartuse-imprimante.net este site-ul incantat de vizita ta si mereu la dispozitia ta, cu sfaturi utile si produse originale la cele mai bune preturi.

Leave a Reply

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Cartuse-Imprimante.Net - Magazin online de cartuse imprimanta este marca inregistrata la OSIM cu nr. 113860 a Euro-Tel S.R.L.

Cartuse-Imprimante.Net

Copyright © 2010 - 2015 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com