Inapoi in magazin

Compania Hewlett-Packard

Compania HP a fost infiintata de doi absolventi de inginerie mecanica, William Hewlett si David Packard, intr-un garaj din California, acum mai bine de 70 de ani. Aici, cei doi, mentorati de profesorul si prietenul lor Frederick Terman, construiau oscilatoare de precizie si isi valorificau ideile si creativitatea. Probabil ca nici ei nu realizau ca ideile inovatoare de atunci ii vor ajuta sa devina astazi numarul 1 in domeniul IT.

Primul lor client a fost compania Walt Disney care a achizitionat opt oscilatoare pentru un film de animatie ce necesita un sistem de sunet surround. Era un lucru cert ca cei doi au dat lovitura. Compania s-a extins si in scurt timp a devenit cea mai de succes linie de imprimante, calculatoare, scanere, camere digitale, statii de lucru, PDA-uri si servere, atat pentru uz personal cat si pentru marile intreprinderi.

In zilele noastre, compania isi desfasoara activitatea in peste 170 de tari din intreaga lume, pe trei domenii de activitare: Grupul Sisteme Personale, ce cuprinde Pc-uri si echipamente de calcul de uz personal, Grupul de Imagine si Imprimare ce creeaza zilnic imprimante InkJet si LaserJet si consumabile conexe si Afacerile de Intreprindere ce cuprind servere de stocare, servicii de software ce faciliteaza munca unor intreprinderi.

Ideea de baza a companiei HP este aceea ca tehnologia creeaza noi posibilitati pentru toata lumea. De la profesori, medici, copii pana la persoanele pensionate, cu totii avem nevoie de tehnologie pentru a ne facilita viata. Implicarea companiei in domenii ca educatie, animatie, cinema si in special medicina, a adus nenumarate avantaje si solutii pentru a inova si a revolutiona. Milioane de oameni folosesc sisteme HP in intreaga lume, ceea ce-i ajuta sa ramana conectati unii cu altii si sa aiba parte de profesionalism si servicii optime.

In cele 7 laboratoare HP, sutele de cercetatori angajati cauta zi de zi tehnici si modalitati noi de a inova planeta. Acestia incearca sa aduca viitorul mai aproape. Munca lor de cercetare, eforturile depuse si sutele de idei creatoare fac din aceasta companie una de un succes imens ce ofera doar solutii perfecte, atat oamenilor de rand cat si intreprinderilor.

Daca te numeri printre cei care detin acasa ori la birou un echipament HP, este clar ca ai facut o alegere excelenta. Compania isi doreste clienti fericiti iar tu te numeri printre ei. Cartuse-imprimante.net te ajuta sa alegi si consumabilele originale HP pentru imprimanta ta, la cele mai bune preturi. Alege doar cartuse originale pentru imprimanta ta si vei vedea diferenta. Fii sigur/a ca faci cea mai buna alegere pentru a avea parte de cea mai calitativa imprimare.

Leave a Reply

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Cartuse-Imprimante.Net - Magazin online de cartuse imprimanta este marca inregistrata la OSIM cu nr. 113860 a Euro-Tel S.R.L.

Cartuse-Imprimante.Net

Copyright © 2010 - 2015 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com