Inapoi in magazin

Imprimanta – un accesoriu indispensabil

In zilele noastre, acum cand oricine detine un PC sau un laptop, imprimanta a devenit si ea un periferic esential. Vechea si traditionala foaie de indigo si chiar Xerox-ul sunt modalitati depasite de cele mai performante imprimante din prezent.

Fie ca o folosesti la imprimarea fotografiilor, a facturilor, documentelor sau materialelor de studiu, imprimanta exista in casa ta si nu iti poti imagina munca fara ea. Cu Inkjet sau cu Laser, Multifunctionala sau nu, modelul tau este cel care iti satisface cerintele.

Este bine de stiut ca istoria imprimantelor dateaza de prin anii ’60, atunci cand, in America, aparitia calculatorului personal revolutionase deja societatea. Nevoia de a printa fisiere din calculator pe suport de hartie a fost cea care l-a impulsionat pe Gary Starkweather sa creeze prima imprimanta cu laser. Primele fotocopiatoare existau deja, ele reprezentand si sursa de inspiratie pentru inventator.

Imprimanta cu unda laser este cea care nu atinge hartia pentru a imprima si care foloseste cerneala sub forma de pudra. Este una dintre cele mai folosite in prezent, alaturi de cea cu jet de cerneala. Ambele sunt imprimante cu non-impact asupra hartiei, rezultate in urma unui progres stintific extraordinar de rapid. Evolutia in domeniul imprimantelor a fost fulgeratoare, trecerea facandu-se de la imprimantele cu ace minuscule sau cele cu caractere la multifunctionalele color, ce pot imprima fotografii la calitate ridicata si documente foarte apropiate cu originalul.

Desi se doreste din ce in ce mai mult inlaturarea hartiilor si stocarea informatiilor in calculatoare, acest lucru se pare ca este inca un vis, intrucat vanzarile la imprimantele moderne sunt in crestere iar utilitatea lor este de necontestat. In Romania, tara unde hartiile pot pune piedici, pot salva sau pot corupe o activitate, orice locuitor detine o imprimanta. Fie ca este folosita in scop personal, pentru printarea informatiilor gasite pe Internet,  in interes de serviciu ori pentru fructificarea unei pasiuni, romanii nu se dezic in a le folosi.

Cartuse-imprimante.net este site-ul care te ajuta sa ai grija de imprimanta ta. Alege cartuse originale la cele mai bune preturi pentru ca documentele tale cele mai importante sa aiba calitatea optima.

Leave a Reply

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Cartuse-Imprimante.Net - Magazin online de cartuse imprimanta este marca inregistrata la OSIM cu nr. 113860 a Euro-Tel S.R.L.

Cartuse-Imprimante.Net

Copyright © 2010 - 2015 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com