Inapoi in magazin

Cartuse-Imprimante.Net a castigat premiul User’s Choise “Best Start-Up in e-commerce”

Razvan Badu, director al Cartuse-Imprimante.Net

Marti, 22 noiembrie 2011, la Crystal Palace Ballrooms, Gala Premiilor eCommerce si-a desemnat pentru a 6-a oara castigatorii, Cartuse-Imprimante.Net fiind unul dintre ei.

Premiul castigat de noi s-a decernat pe baza votului juriului consumator, format din aproximativ 120 de persoane, care au punctat magazinele de la 1 la 5 (unde 1 inseamna foarte slab si 5 – foarte bun) pentru 6 intrebari:

1. Va place cum arata acest site? (design, atractivitate, prima impresie la deschiderea site-ului)

2. Cat de usor ati gasit produsul pe care doriti sa il comandati?

3. Sunt suficiente informatiile despre produsul ales pentru a-l comanda? (descriere detaliata, specificatii complete, poze relevante si de calitate)

4. Cat de usor ati gasit informatiile despre pret, livrare, stoc, garantii etc.?

5. Cat de greu a fost sa comandati produsul ales? (ati intampinat erori, nu ati inteles ce vi se cere in formularul de comanda, fornularul era prea stufos etc.)

6. Notati in ce masura ati mai reveni pe acest site pentru a cumpara sau l-ati recomanda prietenilor dumneavoastra?

Punctajul maxim a fost 30 de puncte, adunat din cele 6 intrebari, iar Cartuse-Imprimante.Net a obtinut punctajul maxim: 29 din 30. La Gala Premiilor GPeC 2011 au fost inscrise peste 60 de magazine online.

Citeste mai mult: Castigatorul GPeC 2011 a premiului User’s Choise cel mai bun start-up: Cartuse-Imprimante.Net

Leave a Reply

Conditii de returnare Confidentialitate Despre securitate Intrebari frecvente Livrare Termeni si conditii Harta site Contact

Euro-Tel S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17669
Cartuse-Imprimante.Net - Magazin online de cartuse imprimanta este marca inregistrata la OSIM cu nr. 113860 a Euro-Tel S.R.L.

Cartuse-Imprimante.Net

Copyright © 2010 - 2015 Cartuse-Imprimante.Net
Toate drepturile rezervate. Creat de AlienCart.com